Grup de discuții

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. PDFImprimareEmail

Astroclubul Borealis are un nou grup de discuții:

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

De acum încolo acesta este grupul de discuții oficial al Astroclubului.

 

Acesta se bazează pe noua tehnologia de la Google ușurând astfel atât înscrierea pe grup cât și comunicarea. Pentru a vă înscrie nu aveți nevoie doar de o adresă validă de email. Nu este nevoie de cont la Yahoo sau Google și merge și cu nume de domeniu propriu. Pe lista de discuții se poate înscrie oricine.

Ca să nu ratați noutățile din astronomie și evenimentele Astroclubului vă rugăm să vă înscrieți cât mai repede în grupul de discuții dând click pe linkul de mai jos:

https://groups.google.com/d/forum/astroclubulborealis/join

 

Înscriere

 

Prin web: https://groups.google.com/d/forum/astroclubulborealis/join

Prin email: astroclubulborealis+ Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

(Împreună, fără spațiu înainte și după "+")

Pentru a evita înscrierile din greșeală, făcute de roboți sau de gen SPAM cererea de înscriere va fi aprobată la scurt timp de un membru al Astroclubului.

 

Dezabonare

 

Opțiunea 1: Răspunde-ți la un email de pe grup cu subiectul mesajului REMOVE ME

Opțiunea 2: Trimiteți un email la astroclubulborealis+ Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza (Împreună, fără spațiu înainte și după "+")

Opțiunea 3: Trimiteți un email gol cu subiectul "Unsubscribe" la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Pentru alte opțiuni: click aici.

 

Adresă web

 

https://groups.google.com/d/forum/astroclubulborealis

 

Postări prin email

 

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Regulament


1. Acest grup de discuții este pus în funcțiune de către Asociația Astronomică Astroclubul Borealis. Acesta este un loc de întâlnire pentru astronomii amatori și cei interesați de astronomie, un loc pentru a pune întrebări și a obține răspunsuri, pentru a posta evenimente și proiecte, pentru a relata observații și a împărtăși experiențe în cadrul astronomiei.
2. Oricine, cine respectă aceste reguli, poate să se înscrie în acest grup, nu numai membri Astroclubului Borealis.
3. Asumați-vă răspunderea pentru conținutul postărilor! Astroclubul Borealis nu își asumă răspunderea pentru conținutul acestora.
4. Mențineți o atmosferă calmă și civilizată, abordați diferențele de păreri cu respect și fără atacuri personale! Să nu prejudiciați imaginea, acțiunile și activitatea Astroclubului Borealis!
5. Pentru a menține un climat civilizat vă rugăm să evitați subiectele politice, religioase, instigatoare la ură și de asemenea cercetările și teoriile originale.
6. Nu postați informații confidențiale cum ar fi numere de telefon, adrese, emailuri, sau conținut copyrightat! Mesajele personale trebuie trimise în privat și nu pe grup.
7. Anunțurile comerciale și postările nesolicitate gen SPAM sunt interzise și atrage excluderea membrului respectiv de pe lista de discuții. Anunțurile de vânzare și cumpărare pentru persoane fizice și ce au legătură cu astronomia sunt permise, în număr limitat.
8. Astroclubul poate să facă public în viitor conținutul postărilor.
9. Astroclubul poate să folosească conținutul postărilor în scopuri non profit cu mențiunea autorului sub licența Creative Commons BY-NC 4.0 International.
10. Moderarea se face de către Consiliul Director al Astroclubului Borealis și acesta va face tot posibilul pentru buna funcționare a grupului.