2% pentru Borealis

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. PDFImprimareEmail

Ajutaţi Astroclubul Borealis prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit! Procedeul este anonim şi confidenţial atât pentru angajator cât şi pentru Astroclub, şi mai mult - nu vă costă nimic. Această campanie este esenţială pentru existenţa şi funcţionarea Astroclubului Borealis şi ne ajută foarte mult în realizarea obiectivelor propuse.


Cum procedaţi?


Pentru venituri exclusiv din salarii, descărcaţi și completaţi Declaraţia 230, în original. La capitolul II.2 din formular, datele Astroclubului Borealis au fost deja completate. La mențiunea "Suma" nu este necesară completarea, organul fiscal va calcula şi vira suma admisă, conform legii.

 

În cazul veniturilor atât salariale cât şi a celor din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor, etc.) descărcaţi și completaţi Declaraţia 200, în original. La Capitolul III, "DESTINAŢIA SUMEI REPREZENTÂND 2% DIN IMPOZITUL PE VENITUL ANUAL IMPOZABIL", punctul 2, "Sponsorizare entitate nonprofit" datele Astroclubului Borealis au fost deja completate. Şi în acest caz, la menţiunea "Suma" nu este necesară completarea, organul fiscal va calcula şi vira suma admisă, conform legii.

 

Formularul se depune direct la registratura organului fiscal de care aparţineţi (conform domiciliului fiscal) sau se trimite prin poştă, cu scrisoare recomandată.

Data limită a depunerii / trimiterii este 25 mai, 2016 (data depunerii sau a poştei)!

 

Adresa la care trebuie trimisă declaraţia pentru clujeni este:

Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Cluj-Napoca
Str. P-ța Avram Iancu nr.19
Cluj-Napoca, 400117

Pentru alte oraşe, le găsiţi aici.

 

Pentru completarea formularului standard, datele Asociației noastre sunt următoarele


ASOCIAȚIA ASTRONOMICĂ ASTROCLUBUL BOREALIS

CIF: 27667929

IBAN: RO60 RNCB 0106 1190 3502 0001


 

Mai multe detalii puteţi găsi aici (click) sau pentru alte întrebări vă rugăm să ne contactaţi.


Mulţumim celor care au apelat deja la această opţiune şi au redirecţionat 2% din impozitul lor pe venit.