Condiţii de folosinţă şi siguranţa datelor

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. PDFImprimareEmail

Condiţii de folosinţă

 

Toate materialele de pe acest sit, inclusiv articolele, pozele, videoclipurile şi aplicaţiile software, dacă nu este specificat altfel, aparţin Asociaţiei Astronomice Astroclubul Borealis.

 

Materialele se pot folosi fără o notificare prealabilă, de către persoane fizice şi juridice numai în următoarele condiţii:

  • cu scop necomercial, educativ
  • va fi precizată sursa materialelor, mai precis numele asociaţiei (Asociaţia Astronomică Astroclubul Borealis, Astroclubul Borealis, sau AAAB) şi adresa de internet a sitului: borealis.astroclubul.org

 

Pentru folosirea materialelor, articolelor de pe acest sit cu alte scopuri: comercial, sau care au şi caracter comercial, este nevoie de acordul prealabil al Asociaţiei. Pentru acesta vă rugăm sa vă adresaţi Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

 

Siguranţa datelor

 

Câteodată Astroclubul vă va cere date personale pentru a ţine evidenţa membrilor, pentru a îmbunătaţi unele servicii online şi pentru a face faţă cerinţelor legale. Aceste date se vor păstra, numai pentru uzul intern al Astroclubului, in maximă confidenţialitate şi nu vor fi divulgate vreunei terţe persoane.

În caz contrar, dacă observaţi vreo scurgere de informaţii personale, care nu au fost preluate şi prelucrate in mod confidenţial vă rugăm sa contactaţi Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .